Power Focus – Kwartaal (3 maanden) Programma

POWER FOCUS & RESULTAAT PROGRAMMA 🙂
1 uitdagend liedje of verdieping in 1 eigen thema (in 3 maanden!)

– kom je niet langer verder in je improvisatie, barre-akkoordgrepen, vinger-snelheid/soepelheid of een andere lastige soort techniek op de gitaar?
– je hebt misschien al van alles uitgeprobeerd maar het wil niet lukken om één van je favoriete liedjes eindelijk van begin tot eind in je eentje goed te leren spelen?
– En/of wil je eerst op een laagdrempelige manier met ons unieke gitaarles methode kennis maken?

Onderdompel en verdiep je in één thema (bijv. improvisatie / slagritme(gevoel) / timing / tokkelen / barre-akkoorden / plectrum-, vinger snelheid en/of een andere lastige thema) of leer één van je favoriete (uitdagende) liedjes in de komende 90 dagen (van begin tot eind) te spelen.


Op gegeven moment kwam Gijs vast te lopen met zijn blues improvisatie kunst & technieken en wou graag zijn improvisatieplateau doorbreken en zo veel vrijer over de hele hals van z’n gitaar leren spelen/improviseren. Hij schreef achteraf een stukje van zijn ervaring met dit 90 dagen programma.
Gijs ervaring


Toen Ben (62) met de lessen begon kon hij als (licht)gevorderde gitaarliefhebber al de basis en alle barre akkoorden op zijn gitaar spelen. Hij kon ook al improviseren, maar merkte dat hij steeds vast liep en heel vaak hetzelfde van hetzelfde aan het doen was. Op gegeven moment verveelde dat gewoon, maar hij wist niet hoe hij tijdens bijv. een Blues nummer in z’n eentje uit die mineur pentatonische toonladder/schema uit kon breken.

Hij was teleurgesteld en merkte dat feedback op zijn gitaarspel gewoon nodig was voor hem, om de gitaar goed te leren.

VOOR WIE GESCHIKT
– voor na de beginnersfase (nadat je al een bepaalde basis hebt gehad).
– voor lichtgevorderde beginners, lichtgevorderden tot gevorderden.

VOORDELEN
– Je hebt professionele hulp/ondersteuning, tijdige feedback, een soort stok-achter-de-deur en bent 90 dagen vol focus bezig om samen je doel nu echt te gaan bereiken.
Meer dan genoeg (on-demand) gitaarsessies (op maat) om je doel te behalen. 

Toegang tot een besloten Facebook inspiratie groep.
Dagelijkse (onbeperkte/doordeweekse) privé 1-op-1 WhatsApp feedback/support. kom je doordeweeks onverwachts vast te lopen met een bepaalde lastige iets/vraag of oefening, gerust even appen… ontvang je binnen 48 uur antwoord op jouw uitdaging.
BONUS: je ontvangt ook de digitale “Power Basics Cursus 2.0” beginnerscursus (t.w.v. €99,-).
ONLINE (via Zoom) of LOKAAL (te Rotterdam Alexander) of in een COMBINATIE/HYBRIDE vorm (Online + Lokaal) te volgen.


INVESTERING/LESPAKKETTEN

Klik hier voor alle huidige lespakketten/mogelijkheden


Michiel zegt na een paar maanden les:

“…de afgelopen maanden heb ik veel meer bij mekaar geleerd dan in de 30 jaar daarvoor, dus heel waardevol!” ~Michiel