“Yes! Welkom bij de beloofde #1 Techniek! 🙂 “

In onderstaande video’s onthul ik aan jou mijn #1 meest beproefde & best werkende TECHNIEK, die ik wekelijks aan m’n studenten tijdens de Beginnerscursus of privé gitaarlessen met succes leer toepassen. Dit gaat jou nu helpen, in een veel kortere tijd, veel sneller van akkoorden te leren wisselen!

Als je deze techniek voor de komende week dagelijks oefent, zal je na de komende 7 dagen zien hoe veel sneller je van akkoord tot akkoord zal kunnen wisselen om zo ook jouw favoriete liedjes veel soepeler te kunnen spelen. Het is dus echt de moeite waard! 🙂

DEEL 1 (Hoe Sneller Van Akkoorden Te Wisselen):

DEEL 2 (Hoe Sneller Van Akkoorden Te Wisselen):

 

3 sleutels/tips die jou succes bij het leren spelen van de gitaar zullen garanderen:

 

[1] Heb geduld met jezelf. Als het vandaag niet meteen wilt lukken, dan probeer je het morgen weer even, dan zal ja zien dat het na een poosje volhouden telkens beter en beter lukt! ;).
[2] Hou de nagels van je linkerhand wat kort, zo zal je een veel heldere akkoordenklank krijgen.
[3] Oefen deze techniek voor minimaal 5 minuten elke dag.

Heb je een bepaalde vraag of extra hulp nodig email me gerust naar gitaarpowerstudio@gmail.com

Veel succes hiermee!!

P.S. ..ik zou het daarnaast natuurlijk heel fijn vinden om over een tijdje van je te horen hoeveel malen beter je na 7 dagen met behulp van deze #1 techniek bent geworden!

Als je het leuk vindt kan je mij over 7 dagen een email sturen en mij even laten weten hoe goed je nu met het wisselen van akkoorden bent geworden! Ik ben zeer benieuwd naar je persoonlijke resultaten! 🙂

Joël

 

GitaarPowerStudio.NL

“De Gitaar Studio die jou de nodige persoonlijke ondersteuning biedt om jouw gitaar & muzikale dromen waar te maken!”

+Joël Moesker