Doceer Filosofie bij GitaarPowerStudio

 

Mijn primaire doel is om alle studenten (zowel jong als oud, totale Beginner, lichtgevorderd of gevorderd) een belonende ervaring mee te geven, waarbij ik mijn best als gitaardocent doe om mijn lessen altijd plezierig, leerzaam, effectief en vooral nooit saai te houden.

 Ik Hou Ervan om Mijn Kennis over te Dragen

Gitaar leren spelen kan soms in het begin een wat onaangename ervaring voor sommige beginners zijn (bv. denk aan tijdelijke pijn aan je vingertoppen enz.), maar ‘t hoeft nooit een frustratie te worden. Van kleins af aan is gitaar mijn grootste passie geweest en weinig andere activiteiten geven me zo´n gelukkig gevoel als wanneer ik iemand anders muziek en/of hun instrument goed kan helpen begrijpen.
Met veel geduld, support en begeleiding zal ik daardoor je “frustratie” in fascinatie om zien te toveren 😀

 

Lessen zoveel mogelijk aangepast aan Je Persoonlijke Wensen & Doelen:
->>Precies wat Jij nodig hebt!

Elke gitaarstudent heeft een unieke set van doelen en leergewoontes. Je zou misschien liedjes in gezelschap van vrienden en/of familieleden willen spelen, het als hobby willen leren, een gitaarheld willen worden, je ontbreken kennis of allerlei technieken willen bijvullen of zelfs misschien om een vriend(in) met je kunst eens te versieren. 😉
Daarnaast is de ene student totale Beginner en de andere al (licht)gevorderd.

Daarom begeleid ik ieder student op een andere manier, zodat ook alle lessen een stap vooruit zijn in jouw unieke muzikale doelen en ambities.

Als je je hier op de website voor gitaarlessen  registreert en je dan je doelen via die digitale vragenformulier naar mij verzendt zal ik een speciale studie pakket voor je ontwerpen. Die zal aan de hand van jouw eigen persoonlijke doelen aangepast worden, waarbij je bij iedere les ook meteen vooruitgang kan zien. Dit terwijl je een stevige basis en muzikale fundament in verloop van de lessen ook bij mij meekrijgt.

 

Structuur Van de Lessen

Goed kunnen luisteren, niet gewoon “horen”, is één van de meest kostbare aanwinsten van elke muzikant. De primaire focus en aandacht van elke les zal zijn het bestuderen van echte muziekstukken of opnames. Breng daarom bijv. je geliefdste nummers of opnames die je wilt leren naar de les dan zal je die samen met mij kunnen analyseren, terwijl ik je ook wijs hoe het te kunnen spelen. Ik combineer deze laatste element met een kleine dosis muziektheorie en speciaal daarvoor ontworpen oefeningen.

Een paar vaardigheden die ik vroeg in de lessen jouw probeer mee te geven zijn:

– hoe je je gitaar het beste vast kunt houden (denk altijd aan je postuur)

– de namen van de noten op je gitaar fretboard te helpen onthouden

– het lezen van gitaar tablatuur

– liedjes met je gehoor leren

– hoe je je gitaar kunt stemmen

– hoe je een liedje kunt analyseren.

Met die bovengenoemde basiselementen zal je daarna overal in je muzikale pad verder kunnen groeien. 😀

Verder staan >> HIER  << alle andere voordelen op een rijtje.

 

Blijf op de hoogte van de startdatum van de eerstvolgende Gitaarlessen/cursussen!

>> Meldt jezelf aan voor deze nieuwsbrieven en ontvang daarmee ook de Basisakkoorden voor Gitaar Beginners!

Eén ding is zeker en zeg ik altijd, “Je bent nooit te jong of te oud om gitaar te leren spelen!” Volg daarom nu jouw gitaardroom!!