Gratis Proefles Aanvragen ūüôā


Let op:
we zijn tijdelijk vol. Kunnen hierdoor helaas geen nieuwe studenten aannemen. Bij het invullen van onderstaand aanvraagformulier, word je daarom op een wachtlijst geplaatst en zal je hierdoor een tijdje helaas niets van ons horen. Zodra er weer ruimte is neem ik te zijner tijd wel persoonlijk contact met je op. Bedankt voor het begrip.


Lukt het je niet om in je eentje tot jouw gewenste gitaar resultaat te komen? En wil je de gitaar eindelijk (veel beter) leren spelen?

Via deze pagina bied ik je hiervoor een gratis & vrijblijvende  ONLINE  en/of  OFFLINE  kennismakings-/proefles.

Tijdens deze proefles kijken we naar jouw huidige uitdagingen, gitaardoelen en wensen. Zo samen jouw persoonlijke gitaar succes game plan op te stellen en de mogelijke les opties hierbij te bespreken.

Er zijn op dit moment een beperkte aantal privé plekken (qua tijdstip opties etc.) nog open/beschikbaar.

We werken helaas niet met iedereen… wel heel graag samen met; gitaarliefhebbers die gemotiveerd zijn en dus vooral een eigen verlangen hebben om nu echt verder te willen komen. Mooie stappen samen te willen gaan maken, toewijding regelmatig te oefenen en vooral het plezier om het gewenste resultaat stap-voor-stap te gaan behalen.

Spreekt dit je aan..? en ben je zo’n liefhebber die toegewijd is om in de komende tijd, de onvoorziene gitaar valkuilen samen te vermijden, een grotere transformatie, stabielere groei¬† en¬† snellere resultaten in je gitaarspel te ervaren?

Aarzel dan niet en vul gerust onderstaand contactformulier in. Leuk, tot binnenkort! ūüôā

 

Let op: we zijn tijdelijk vol. Kunnen hierdoor helaas geen nieuwe studenten aannemen. Bij het invullen van onderstaand aanvraagformulier, word je daarom op een wachtlijst geplaatst en zal je hierdoor een tijdje helaas niets van ons horen. Zodra er weer ruimte is neem ik te zijner tijd persoonlijk contact met je op. Bedankt voor het begrip.

 

  Wat is één gitaardoel die je op korte termijn (in de komende 30 á 90 dagen) z.s.m. wilt gaan behalen?:

  Welke gitaardromen zou je over zo'n 12 maanden eindelijk op jouw gitaar waar willen maken?:

  Wat is het nummer 1 obstakel of grootste uitdaging(en) die je op dit moment bij 't leren spelen van de gitaar ervaart, en graag hulp en een oplossing bij wilt?:

  Op welke manier zou je graag lessen willen volgen?

  Iets anders, commentaar enz.:

  In wat voor soort gitaarlesvorm ben je ge√Įnteresseerd?

  Iets anders, commentaar enz.:

  Waar heb je als eerst over de gitaarlessen bij Gitaar Power Studio gelezen of gehoord?


  Jouw Naam*

  Jouw E-mailadres*

  Jouw telefoon- of mobielnummer*:

  Wens je op de hoogte gehouden te worden van gitaartips, events en/of speciale aanbiedingen (vink aan wat van toepassing is) ?

   

  Jo√ęl Moesker (gitaarmentor en coach)

   

  add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>