improvisatiesummerclassgps2

Leer In 1 Weekend Over de Hele Gitaarhals Improviseren!

– Breek je improvisatie plateau, zodat je vrijer leert soleren en improviseren over de hele gitaar.
– 2 dagen ( 12 & 13 juli 2014 ), elk van 4 uur intensieve maar tegelijkertijd zeer gezellige gitaarimprovisatie training per dag (zaterdag en zondag van 11.00u tot 15.00u). 🙂
– je verbreed & vergroot je gitaarimprovisatie kennis in één weekend!
improvisatie tips, tricks en stap-voor-stap aanwijzingen, voor de Pop & (Classic/Melodisch) Rock genre.

Iets dat ieder bekwame gitarist weet is dat de majeur toonladder de meest gebruikte en belangrijkste toonladder is die je in eerste instantie als gitaarliefhebber moet kennen en beheersen om de rest van je gitaar en de theorie goed te kunnen begrijpen. Daarom is de focus van deze Improvisatie Class ook daarop gebaseerd, zodat we tijdens dit weekend (12 & 13 juli) de tijd nemen om op een rustige tempo helemaal hier doorheen te kunnen gaan.

– je leert stap-voor-stap op een rustige tempo de majeur toonladder over het hele gitaarfretbord spelen en op praktische manieren direct met begeleidende muziek toe te passen, zodat je nu meer mogelijkheden krijgt om op meerdere plekken over je gitaarhals te kunnen improviseren.
– je ontvangt alle uitgeprinte handouts, tabs, voorbeelden en alle stap-voor-stap lesmateriaal mee.
– deze lesmateriaal die je gedurende dit weekend ontvangt zul je in de toekomst ook altijd weer kunnen raadplegen om je kennis te blijven verfrissen.

– Deze Class is bedoeld voor de ‘gevorderde beginner’ tot ‘lichtgevorderde gitaarliefhebbers’ die sneller verder willen komen in hun gitaarsolo’s en improvisatie spel. Voor zowel de akoestische & elektrische gitaar.
– kan je al een paar powerakkoorden of een klein stukje toonladder spelen?, dan kan je zeker meedoen! 😀

jamming!

– jam gedurende en aan ’t einde van deze 2 dagen met anderen over coole, leuke en vooral simpele akkoordenschema’s (met alleen basis (open)akkoorden ).
– Bij het einde van de Class zal je een sterkere basis hebben om je eigen solo’s en improvisaties beter te maken, je eigen solo’s op te bouwen en vooral de gedachtegang achter veel solo’s te begrijpen.
– Het is vaak moeilijk om in je eentje dit op de juiste manier en met de juiste vingers goed aan te leren, daar je vaak de tijd niet ervoor gaat nemen om zo’n belangrijke aspect van de gitaar stap-voor-stap op een gestructureerde manier zelf te oefenen en zo te beheersen. Hierdoor is dit vooral een speciale kans voor de gitaarliefhebbers die voor goed hun gitaarimprovisatie kennis in een zeer korte tijd willen uitbreiden, terwijl ze de majeur toonladder goed over de hele gitaarhals leren spelen en toepassen.

Netals altijd zullen we met geduld elkaar steunen, waarbij iedereen genoeg aandacht gaat krijgen.

Vooruitbetaling (vóór 4 juli); nu van 145,- voor slechts 115,- euro per persoon.

– inclusief btw + lesmateriaal + video opname van de Class + drank & lekkere hapjes.

Tip: breng een vriend, kennis of familielid mee, die betaalt dan de helft van de prijs!


Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze Class gaat krijgen zul je echt heel veel op je gitaar kunnen gaan doen.

Hieronder een voorbeeld van wat ik persoonlijk met alleen deze kennis heb kunnen doen en componerendit door alleen de majeurtoonladder over de hele gitaarhals te kennen, bekijk de volgende gecomponeerde gitaarsolo-instrumental video:

 

 

jimi-hendrix

Twijfel je nog dat deze 2-daagse Class voor jou als gitarist en gitaarliefhebber waardevol gaat zijn, dan kun je hieronder alvast een voorbeeld bekijken, waar ik een klein stuk uitleg en laat zien van wat je allemaal gaat leren tijdens dit weekend.

In deze video-opname behandel ik ook kort m’n unieke “5-Stappen Improvisatie Methode”:

Tip: breng een vriend of familielid mee, die betaalt dan de helft van de prijs!


Momenteel zijn er nu alleen 0 vrije plekken van de 5 nog beschikbaar. Meld jezelf nog direct aan als je ook hieraan deel wilt nemen, sorry het is nu vol! er zijn geen open plaatsen overgebleven.

==>> Wil je bij de volgende Improvisatie Class deelnemen? Reserveer vanaf nu direct je plek door een email te sturen naar GitaarPowerStudio@gmail.com

Wil je graag deelnemen, dan kies je één van onderstaande betaalopties om jezelf hiervoor aan te melden (hierna kun je eventueel ook eerst een kennismakingsles met mij afspreken. Je hoeft nl. geen student bij ons te zijn om mee te kunnen doen aan deze Improvisatie Summer Class.)

BETAALOPTIES: 

– 1 termijn (115 euro)
– 2 termijnen (van 65 euro). 1 termijn = 1 maand, dus na 1 maand betaal je weer 65 euro.

– extra korting voor 2 personen (totaalbedrag = 2 termijnen van 86,25 euro)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Groepsfoto na deze succesvolle Summer Improvisatie Class (juli 2014):

Groepsfoto Summer Improvisatie Class (juli 2014)

 “Leuke class. Je hebt ons veel geleerd in een korte tijd. Verbazingwekkend dat we zo snel leuke solotjes met elkaar konden spelen. ~ Herman

Met deze class, die voor iedereen geschikt is, leer je de echte basis van het geven van solo’s. Ik heb echt geleerd om m’n vingers op slimme plekken te zetten, waarmee alles soepeler gaat en veel beter klinkt. ~ Michel

 ** Wil je bij de volgende Improvisatie Class deelnemen? Reserveer vanaf nu direct je plek door een email te sturen naar GitaarPowerStudio@gmail.com

music is the reminder that it is possible to feel allright