“Let op: klik op de link in je e-mail 🙂 “

Wacht nog even voordat je verder gaat..
Voordat ik je informatie via de e-mail kan toezenden heb ik nog een bevestiging nodig van de juistheid van het ingevulde e-mail adres. Ik mail namelijk alleen inschrijvers die hun aanmelding daadwerkelijk hebben bevestigd, dit in het kader van de Spam Wetgeving in Nederland.

Heb je bij het vorige formulier een echte en juiste e-mailadres ingevuld, dan is er nu een mail naar je inbox verzonden.

Klik op de link in je e-mail..
Graag je aanmelding daarin met één klik op de link bevestigen om zodoende je aanmelding te voltooien. Door dit te doen ontvang je hierna direct deze video via e-mail.

No worries.. je kunt je op elk moment weer afmelden..
Na bevestiging kom je automatisch op onze lijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie. Je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden van de e-mails. In elke mail die je van mij ontvangt zit onderaan een afmeldlink (“unsubscribe“).

Zodra je op de link die je nu hebt ontvangen klikt ontvang je per e-mail direct de video: “de #1 Techniek Om Sneller Van Akkoorden Te Kunnen Wisselen” 🙂

 

LET OP: Ontvang je binnen 5 minuten nog geen e-mail van mij in je INBOX, bekijk dan ook anders je junkmail of reclame box.

Joël

 

GitaarPowerStudio.NL

“De Gitaar Studio die jou de nodige persoonlijke ondersteuning biedt om jouw gitaar & muzikale dromen waar te maken!”

+Joël Moesker